ERNST - Kungen av inredning

Är Ernst Kirchsteiger kungen av inredning? Det får du bestämma själv, men vi vet i alla fall att ERNST Gåvokort är en prisvärd och mycket uppskattad present bland de som tycker om att ha det lite fint och ombonat hemma, och det gör väl de flesta?

I sortimentet för ERNST gåvokort hittar du allsköns lyxiga textilier i diskreta färger, med allt från morgonrockar och badlakan till kökshanddukar, dukar, bordstabletter och servetter.

Men det finns förstås inte bara mjuka paket att välja mellan. Även den som vill ha hårda presenter kan få sitt lystmäte av vackra saker till köket, till exempel vackra och praktiska karaffer och snygga skålar.

I sortimentet för ERNST gåvokort hittar du förstås också mängder av vackra prydnadsföremål, både ljusstakar och annat som har en funktion och annat som mest är en fröjd för ögat.

Ernst-bild

ERNST gåvokort med bonusgåva

Att få ett gåvokort och kunna välja själv är uppskattat, men ibland vill du som givare att mottagaren ska få mer än bara ett kuvert i handen. Därför ingår en bonusgåva i ERNST gåvokort.

Bonusgåvan är en mindre present av en typ som alla har användning för, till exempel kökshanddukar eller en kokbok. Du som beställare väljer vilken bonusgåva som ska ingå när du beställer dina gåvokort och alltihop levereras i en trevlig presentförpackning.

På detta sätt är ERNST gåvokort två gåvor i en. Det blir först en bonusgåva vid överlämnandet och sedan ännu en och något lyxigare gåva som mottagaren väljer ut själv ur det omfattande sortimentet.

ERNST gåvokort med bonusgåva är därför en mycket uppskattad present som dina anställda kommer att älska. Här finns gåvor av hög kvalitet och i stor variation med något som passar alla.