Gåvokort till anställda

Med gåvokort gör ni det lätt att ge presenter till era anställda. Att välja ut, beställa och ibland slå in julklappar och andra gåvor blir lätt ett stort jobb som tar mycket tid och energi i anspråk – tid och energi som ni kanske behövde bättre till annat. Med gåvokort är detta problem ett minne blott.

Med gåvokort till era anställda minskar administrationen av julklappar, sommargåvor och andra presenter nästan till noll. Ni väljer ut gåvokort med ett lämpligt sortiment och beställer. Efter att ni delat ut dem kan var och en sedan, i lugn och ro titta igenom sortimentet som ingår och välja ut någonting som passar.

sarah-noltner-509340-unsplash-min

Beställning och leverans utan att du lyfter ett finger

När gåvokorten väl är inköpta och utdelade kan du lugnt återgå till att sköta företagets verksamhet, i trygg förvissning om att dina anställda får en trevlig och uppskattad gåva i julklapp, sommarpresent eller vad det nu må vara.

Beställ enkelt och smidigt online på gåvokort.net här. Det har många olika kort att välja på med fina gåvor!

Med gåvokort till era anställda väljer var och en sedan ut önskad gåva ur katalogen och beställer den, direkt från oss. Någon annan sköter om all hantering och ser till att allt levereras punktligt och till rätt person.

Gåvokort till alla tillfällen

Gåvokort finns i mängder av varianter och ofta kan du välja mellan flera olika prisklasser för samma kort. Det betyder att du kan styra gåvans storlek, beroende på tillfälle eller mottagare, på ett enkelt sätt.

Du kanske ger dina anställda en rejäl julklapp varje år, men vill komplettera med en sommargåva inför semestern. Då passar det perfekt att välja två olika gåvokort, i olika prisklasser.