Mannerströms Gåvokort - Köksmästaren själv!

Mannerströms gåvokort är som att få en present från köksmästaren själv. Alla känner Leif Mannerström – åtminstone till namnet – och vet att hans namn borgar för hög kvalitet och god smak.

Det är lite extra lyxigt att få en bra kökskniv, en skärbräda eller salt- och pepparkvarnar signerade den svenske kändiskocken. Alla uppskattar den vackra och genomtänkta designen, och den höga kvaliteten.

Mottagaren väljer sin gåva, fritt ur ett stort sortiment, där det exakta innehållet varierar beroende på vilken prisklass gåvokortet tillhör.

mannerströms gåvokort

Flera varianter med bonusgåva

Mannerströms gåvokort finns i flera olika prisklasser och du kan välja att få gåvokorten levererade med en bonusgåva, som du väljer ut och som följer med bonuskortet när du levererar det till mottagaren.

Det blir en dubbel gåva, eftersom alla mottagarna får fin köksutrustning, av hög kvalitet, som de kan använda genast men dessutom får de välja ytterligare en gåva, helt fritt, ur Mannerströms stora sortiment av bra köksutrustning.

Väljer du gåvokort utan bonusgåva får mottagarna istället möjlighet att göra ett exklusivare val. Du slipper problemet att välja ut en bonusgåva som passar alla. Dessutom blir får du större flexibilitet med leveranstider, eftersom det bara är gåvokorten som ska distribueras av dig.

Gångbar även internationellt

Även om Mannerström inte tillhör världskändisarna är det ändå en svensk celebritet som signerat gåvorna, något som kan tilltala även utländska kontakter.

Om inte annat lär de bli imponerade av de digra sortimentet – med allt från bestickset och ostbrickor till japanska kockknivar – och även den höga kvaliteten hos produkterna.